Brillene.no

Betaling

Prisinformasjon

Gjør en trygg handel med betaling gjennom våre kredittkort løsninger. Det er også mulig å benytte den mobile betalingsløsningen Vipps. Legg inn beløp og ordrenummer i Vipps og betal til nr. 623832.

Priser er oppgitt i norske kroner, inkl. mva. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen er gjennomført, og inkludere alle utgifter som porto, frakt og behandling m.v.

Betingelser

Ekspedering

Bestillinger vil normalt bli behandlet i løpet av 2 arbeidsdager. Leveringstid vil variere fra 2 til 4 uker. Varer som er på internlager vil ha noe kortere leveringstid. Alle vil få varsel om levering ved ekspedering av ordren. Oppgis feil leveringsadresse, eller om pakken ikke blir hentet i tide slik at den returneres, må du selv dekke frakt for retur og ny sending.

Angrerett

I følge angrerettloven gjelder angrefristen, for kjøp over kr 300, fra den dagen kjøper mottar varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den. Du som kunde betaler i så tilfelle returfrakt. Returseddel kan du laste ned her.